Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Става и с обикновен, но трябва да подготвиш добре основата.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
      За да не пускам нова тема ще пиша тука мисля да си напръскам фаровете с черен спрей въпроса ми е дали става с обикновен черен или да е термоустойчив? Да допълня че съм със ксенон
      Има един колега DIVAKA с едно червено ТИ. Мисля с фолио ги беше правил неговите.разгледай темата Интересни снимки на вашите 145/146 и ще видиш как стои.
      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Пичове нещо свисти изпод колектора сякъш. Май след като позагрее.. Да няма някой мъркуч от охладителната система там?
        sigpic
        145 1.6ts 16v 97г.

Comment

• Да виждал съм как е направена. Аз напръсках фаровете ама малко оплесках положението... става въпрос за сребристото около дългите и около лупите леко се изтри мога ли да го напръсках със някакъв сребърен лак или няма да се отразява ...?
          -------------------------------
          ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
          ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

• Първоначално публикувано от roshaf Покажи съобщение
            Пичове нещо свисти изпод колектора сякъш. Май след като позагрее.. Да няма някой мъркуч от охладителната система там?
            Волана стана ли ти по-твърд?

Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
            Има един колега DIVAKA с едно червено ТИ. Мисля с фолио ги беше правил неговите.разгледай темата Интересни снимки на вашите 145/146 и ще видиш как стои.
            На мен лично фолиото ми харесва повече като вариант, защото е по-издръжливо и седи по хубаво, но всичко е въпрос на вкус
            Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Не е ли много зор с това фолио?
              Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
                Не е ли много зор с това фолио?
                Еми стига да му знаеш чалъма е относително лесно, просто е много пипкаво
                Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                  Волана стана ли ти по-твърд?
                  Съвсем леко ама може и да си въобразявам.. То свири като чайник тва нещо и не варира с оборотите. М/у другото това фолио за което говорите не намалява ли светимостта, че аз се канех да слагам ама не ми светят фаровете като хората
                  sigpic
                  145 1.6ts 16v 97г.

Comment

• Първоначално публикувано от roshaf Покажи съобщение
                    Съвсем леко ама може и да си въобразявам.. То свири като чайник тва нещо и не варира с оборотите. М/у другото това фолио за което говорите не намалява ли светимостта, че аз се канех да слагам ама не ми светят фаровете като хората
                    Значи най-вероятно ти се е извадил или скъсал маркуча за сервото, той се намира малко след дросела от толната страна на колектора, напипай го първо и после го проследи Лесно ще го напипаш, защото дори да се е извадил трябва да стърчи един щуцер от колектора.

П.П. Фолиото ще ти намали от светлината, но ако си с обикновенни крушки, аз на ксенона, хванах много малка разлика след като го залепих А и ефектна лично на мен много ми харесва, ако ти се рови назад в темата за снимките ще го видиш, седи като оригинална черна Hella

Comment

• е ква разлика? почти няма, нали ги сверихме с мойта (с просто око!!! спамерите - ШЪТ!!!!!!!!!)
                      sigpic
                      Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
                        е ква разлика? почти няма, нали ги сверихме с мойта (с просто око!!! спамерите - ШЪТ!!!!!!!!!)
                        Може и така да е!!!

Ама трябва да са ти наред фаровете (водачите) ,защото на 145/6 е мъка.
                        Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                        ех.. Малкото КуВе
                        sigpic

Comment

• относно моето питане №2599

Comment

• Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
                            Да виждал съм как е направена. Аз напръсках фаровете ама малко оплесках положението... става въпрос за сребристото около дългите и около лупите леко се изтри мога ли да го напръсках със някакъв сребърен лак или няма да се отразява ...?
                            Няма да отразява добре.
                            Около лупите е без значение, но на дългите ще пречи.
                            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                              Няма да отразява добре.
                              Около лупите е без значение, но на дългите ще пречи.
                              Ясно около дългите е добре но около лупите малко стана гафа

Comment

• Абе пичови някой да знае колко е размера на изпускателните тръби на 145QV . Става въпрос където трабата става единична
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X